Tek Ders Sınavları / Ek Sınav Hakkında Duyuru

Ek Sınav (Azami Öğrenim Süresini Dolduran Öğrencilere Tanınan Sınav (Eğitim Öğretim Yön. 14. maddesinin 5/g bendi gereğince)) ve Tek (Üç*) Ders Sınavı (Öğrenim Süresi Sonrasında Mezuniyet Aşamasına Gelen Öğrencilere Tanınan Sınav *2016 Yılı Öncesi Kayıtlı Öğrenciler için Üç Ders) 2024-2025 Yılı Akademik Takvimde belirtilen tarihlerde yapılacaktır.

Mezun aşamasında olup Ek Sınav hakkından yararlanmak isteyen  Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin 28.08.2024 tarihine kadar, Tek Ders Sınavlarına girmek isteyen Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerinin ise 04.09.2024 tarihine kadar sınava girmek istedikleri dersi belirten ıslak imzalı bir dilekçe ile bölümümüze başvurmaları gerekmektedir.

Sınav Programları dilekçelerin teslim sürecinin ardından bölüm web sayfasında ilan edilecektir.

Öğrencilerimize önemle duyurur, sınavlarında başarılar dileriz.

Yayınlanma Tarihi: 26 Ağustos 2024 Pazartesi