2016- 2017 Yılı Yaz Okulu Başvuruları Hakkında

Yaz Okulunda Ders Almak İsteyen Öğrencilerimize Duyuru:

Yaz okulu için diğer üniversitelere başvurmak isteyen öğrencilerimizin izleyeceği adımlar şunlardır:

1. Öğrenciler, başvurmak istediği üniversitenin ilgili biriminin internet sayfasından yaz okulu başvuru tarihlerini öğrenmeli ve açılacak dersleri takip etmelidir.
2. Öğrenciler, ilgili üniversitenin internet sayfası üzerinden almak istediği derslerin içeriklerine ait çıktı almalıdır.
3. Öğrencilerimiz, ilgili üniversitenin ilgili bölümünden çıktısını aldıkları ders içeriklerini, Bölüm Başkanımıza veya Bölüm Başkan Yardımcılarımıza onaylatmak zorundadır.
4. Öğrencilerimiz ekte bulunan Yaz Okulu Başvuru Formunu doldurarak, onaylattıkları ders içerikleriyle beraber bölümümüze başvuracaklardır.
5. Onay verilen öğrenciler, ilgili üniversitenin yaz okulu sayfasına erişerek ders kaydı yapabilirler. Bölümümüze başvuru yapmayan öğrenciler, yaz okulunda ders alsalar bile aldıkları ders sayılmayacaktır.
6. Öğrenciler yaz okulunda en fazla 21 krediye kadar ders alabilirler.
7. Öğrencilerimiz Üniversitemizin diğer fakülte ve bölümlerinden açılacak seçmeli dersleri alabilirler ancak 24.07.2013 tarih ve 2 nolu Üniversitemiz senato kararı ile kabul edilen Bölümümüzün ders bilgi paketine (müfredata) göre, bölüm öğrencilerimiz 3. sınıftan itibaren başka bölümlerden seçmeli ( Bölüm Dışı) olarak toplam 12 AKTS kredi olacak şekilde ders alabilme hakkına sahiptir. Başka bölümlerden 12 AKTS`den fazla ders alınamaz. Danışmanların ve öğrencilerin ders kaydı sırasında bu kurala dikkat etmeleri önemle rica olunur.

Ziyaretçi İstatistikleri

• Online :